ForKid

To ForKid.gr αποτελεί ένα κατάστημα με παιδικά ρούχα του οποίου η φυσική παρουσία βρίσκεται στην Σίνδο Θεσσαλονίκης. Είναι η πραγματοποίηση ενός οράματος 2 νέων ανθρώπων, οι οποίοι όντας γονείς 2 υπέροχων κοριτσιών θέλησαν να προχωρήσουν ένα βήμα παραπέρα. Τα παιδικά ρούχα, πάντα αποτελούσαν για εμάς, όπως και για κάθε γονιό ένα ευχάριστο όσο και καθημερινό πονοκέφαλο. Τι ρούχα θα πρέπει να βάλουν στο σχολείο ή στον παιδικό σταθμό, τι ρούχα να φορέσουν στον παιδότοπο ή στην παιδική χαρά, τι ρούχα να φορέσουν σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα πάρτι γενεθλίων. Έτσι λοιπόν τον Σεπτέμβριο του 2014 υλοποιήσαμε την σκέψη μας και παρόλο την ύπαρξη της κρίσης και τους φόβους που αυτή γεννούσε, δημιουργήσαμε το ForKid.gr. Ένα κατάστημα με ποικιλία σε παιδικά ρούχα.

shutterstock 407117161

Ακόμα από τα σχέδια του καταστήματος, ο ενθουσιασμός αλλά και η θέληση μας για κάτι διαφορετικό αποτέλεσαν τα 2 βασικά συστατικά στο να δημιουργηθεί ένα μαγαζί με παιδικά ρούχα διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα στην ευρύτερη περιοχή. Κυρίαρχο μέλημα μας πρωτίστως η χαρούμενη ατμόσφαιρα και μετέπειτα η διευκόλυνση της μητέρας  κατά την διάρκεια των αγορών της. Συνέπεια των παραπάνω οι μοναδικές, σχεδιαστικά, χαμογελαστές παιδικές φιγούρες του Μουράτου και της Κερασούλας που κοσμούν τον χώρο αλλά και ο περιφραγμένος χώρος απασχόλησης των παιδιών. Ένας χώρος σχεδιασμένος με γνώμονα μόνο τα παιδιά, εντός του οποίου μπορεί το κάθε παιδάκι να απασχοληθεί παίζοντας ή ζωγραφίζοντας, χωρίς να ενοχλεί την μανούλα όσο αυτή ψάχνει τους τέλειους συνδυασμούς ρούχων για το αγγελούδι της. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές ο χώρος απασχόλησης υπερτερεί στην μονομαχία με τα παιδικά ρούχα αφού οι μικροί μας φίλοι δεν θέλουν με τίποτα να τον αποχωριστούν, για να μπουν στο δοκιμαστήριο.

Παιδικά ρούχα για μωρά, παιδικά ρούχα για αγόρια, παιδικά ρούχα για κορίτσια αποτελούν τις συλλογές του καταστήματος. Από μια μεγάλη ποικιλία συλλογών, που απευθύνονται σε παιδιά έως 16 ετών, και άλλοτε αφορούν καθημερινή χρήση και άλλοτε πιο επίσημες καταστάσεις, η μητέρα μπορεί απρόσκοπτα να επιλέξει το ένδυμα που νομίζει ότι ταιριάζει καλύτερα στο παιδάκι της. Αυτό που μπορούμε εμείς με σιγουριά να σας εγγυηθούμε είναι πως είτε πρόκειται για αγόρι είτε πρόκειται για κορίτσι στο ForKid.gr θα βρείτε τα καλύτερα παιδικά ρούχα μοναδικής ποιότητας σε απίστευτη τιμή.

Οι συνεργασίες τις οποίες προσεκτικά έχουμε επιλέξει, είναι όλες μοναδικές στον χώρο τους, επώνυμες και με χρόνια λειτουργίας στην εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού. Αυτές διακρίνονται τόσο σε Ελληνικές εταιρείες όσο και σε εταιρείες με παιδικά ρούχα από τον Ευρωπαϊκό χώρο. Από την Ελλάδα συνεργαζόμαστε εδώ και καιρό με την DMN (Domina), με την ΝΕΚ KID’S, με την FUN STRIKE, ενώ στα πλαίσια των συνεχών αναζητήσεων προσφάτως εγκαινιάσαμε την συνεργασία μας με την FUNKY FOR KID’S. Από τον Ευρωπαϊκό χώρο συνεργαζόμαστε με την Ιταλική εταιρεία Mauli η οποία διαθέτει στην Ελληνική αγορά τα μοναδικά και απίστευτης ποιότητας brands Birba & Trybyond. Ωστόσο η διαρκής αναζήτηση μας τόσο για ποιοτικά παιδικά ρούχα για αγόρια όσο και για μοναδικά παιδικά ρούχα για κορίτσια μας έφερε κοντά σε μια πολύ σημαντική συνεργασία η οποία θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία για το καταναλωτικό μας κοινό και την οποία θα μας επιτρέψετε να την ανακοινώσουμε εν ευθέτω χρόνω.

Fotolia 123323778 Subscription Monthly M
Fotolia 146216294 Subscription Monthly M
Fotolia 145258637 Subscription Monthly M

Πιστεύω μας σε μια εποχή σαν αυτή που ζούμε, είναι πως οι προτάσεις σε παιδικά ρούχα θα πρέπει να περιλαμβάνουν 2 πολύ βασικά χαρακτηριστικά: Ποιότητα & Τιμή. Αυτές οι 2 μικρές λέξεις αποτέλεσαν  για εμάς πηγή διαρκούς αναζήτησης και κεντρικό θέμα ατέρμονων συζητήσεων με τους προμηθευτές μας. Πολλές φορές βρεθήκαμε στην δυσάρεστη θέση να σταματήσουμε ή να μην ξεκινήσουμε συνεργασίες οι οποίες δεν εξυπηρετούσαν τις παραπάνω, πολύ σημαντικές  για εμάς, συνθήκες. Είτε αναφερόμασταν σε παιδικά ρούχα για αγόρια είτε σε παιδικά ρούχα για κορίτσια οι αξιώσεις μας ήταν μοναδική ποιότητα σε προσιτή τιμή, συνδυαστικά με μοναδικά σχέδια ρούχων. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια μας αυτή, με το ForKid.gr, είχαμε δηλώσει ευθαρσώς προς το καταναλωτικό κοινό της περιοχής μας ότι το κυριότερο μέλημα μας θα ήταν ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής. Όπως επίσης είχαμε δεσμευθεί για πολλές και συνεχόμενες προσφορές. Μετά από τρία περίπου χρόνια απρόσκοπτης λειτουργίας μπορούμε να πούμε πως σταθήκαμε επάξια απέναντι στις δεσμεύσεις που αναλάβαμε, με τιμιότητα, ειλικρίνεια αλλά και επαγγελματισμό. Σε αυτά τα χρόνια και παρά τις αντιξοότητες είμαστε δίπλα στον πελάτη με πολλά κύματα μεγάλων εκπτώσεων, τακτικών αλλά και έκτακτων, με δεκαήμερα προσφορών, με διαγωνισμούς και πολλές άλλες προωθητικές ενέργειες.  Και να ήταν μόνο αυτά….

Οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας μας αξίζουν να βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής μας. Με βάση αυτό τον κανόνα το ForKid.gr πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά παρά το νεαρό της ηλικίας του. Πιο συγκεκριμένα τον Απρίλιο του 2016 και λίγες ημέρες πριν το Πάσχα, στα πλαίσια της 1ης Εμπορικής Έκθεσης Σίνδου, οργανώσαμε και παρουσιάσαμε στο κοινό μια μοναδική στα χρονικά της περιοχής μας, επίδειξη μόδας με παιδικά ρούχα. Παιδικά ρούχα για κορίτσια αλλά και παιδικά ρούχα για αγόρια φορέθηκαν από πανέμορφα μοντέλα και παρουσιάσθηκαν στους θεατές που κατέκλυσαν τον χώρο γύρω από την πασαρέλα. Ήταν μια βραδιά φαντασμαγορική καθώς ο χώρος της εκδήλωσης γέμισε από ανυπόμονα και παιχνιδιάρικα πρόσωπα, από παιδικά χαμόγελα λαμπερών και εντυπωσιακών  μοντέλων τα οποία όλο χάρη παρουσίασαν τα παιδικά ρούχα του καταστήματος μας. Τα 23 παιδάκια που πρωταγωνίστησαν στην εκδήλωση, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που τα επευφημούσαν και τα χειροκροτούσαν γύρω από την πασαρέλα διασκέδασαν στην συνέχεια της βραδιάς με κλόουνς και face painting, με μπαλόνια και αναμνηστικά ενώ κουπόνια έκπτωσης μοιράσθηκαν σε όλους του παρευρισκόμενους.

Σε πείσμα των καιρών έχουμε αποφασίσει να πρωτοπορούμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ο επόμενος στόχος για το κατάστημα μας είναι ίδρυση ηλεκτρονικού καταστήματος στο διαδίκτυο (e shop) το οποίο αποτελεί και την συνέχεια του οράματος μας. Παιδικά ρούχα για αγόρια, παιδικά ρούχα για κορίτσια αλλά και βρεφικά ρούχα όλων των συνεργαζόμενων με εμάς εταιρειών θέλουμε να απευθύνονται πλέον σε όλη την Ελλάδα. Η δημιουργία μιας πλατφόρμας πώλησης για παιδικά ρούχα on line αποτελεί την επόμενη πρόκληση για την οποία είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας με απώτερο φυσικά στόχο την παρουσίαση μιας νέας και πρωτοποριακής πρότασης. Σίγουρα τα παιδικά ρούχα on line και γενικά τα e shops πώλησης αυτών δεν αποτελούν δική μας εφεύρεση. Αλλά αυτό που έχουμε αποφασίσει να κάνουμε με την εισαγωγή μας σε αυτό τον χώρο, είναι να αναζητήσουμε τους τρόπους εκείνους που θα μας φέρουν πιο κοντά σε περισσότερους ανθρώπους. Που θα κάνει εφικτή την επικοινωνία μεταξύ πολλών ανθρώπων είτε μέσα από forums ανταλλαγής απόψεων και επίλυσης καθημερινών προβλημάτων, είτε μέσα από τις σελίδες μας στα social media.

Η ανάγκη πρωτοποριακών προτάσεων λοιπόν μας οδηγεί στον επόμενο στόχο:

Παιδικά ρούχα on line συνδυαστικά με ένα φορέα επικοινωνίας & ψυχαγωγίας, σε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που μόνο το ForKid.gr μπορεί να δημιουργήσει….

Εσείς τι λέτε; Θα μας ακολουθήσετε;

Με Εκτίμηση,

Berries and Cherries