Η εταιρία Fun Strike είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2000. Μπήκε δυναμικά στον χώρο της χονδρικής πώλησης του παιδικού αθλητικού ενδύματος και είναι από τις λίγες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέχρι σήμερα. Με συνεχή ενημέρωση για τις τάσεις της μόδας δημιουργεί υψηλής ποιότητας παιδικά ρούχα που ανταποκρίνονται στον σύγχρονο σχεδιασμό και διακρίνονται για την αισθητική, την ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων κάτι που για το ForKid.gr αποτελεί βασική προϋπόθεση συνεργασίας.

Δημιουργικότηταποιότητα, και εξέλιξη είναι οι τρεις λέξεις κλειδιά της συγκεκριμένης εταιρίας και είναι ταυτόσημες με τις αξίες του forkid.gr και τους στόχους που αυτό έχει θέσει και συνίστανται στο η κάθε σεζόν να   συνδυάζεται με παιδικά ρούχα τα οποία είναι καλαίσθητα, ποιοτικά, άνετα και ανθεκτικά έχοντας παράλληλα ανταγωνιστικές τιμές. Όταν μάλιστα οι εταιρείες όπως η Fun Strike υποστηρίζουν την τοπική παραγωγή, προσφέροντας διαφάνεια και εφαρμόζοντας διαδικασίες ελάχιστης σπατάλης καθώς και χρήση βιώσιμων ινών, βαφών χαμηλού αντίκτυπου και ηθικών μεθόδων εκτύπωσης τότε η συνεργασία μας μαζί τους θεωρείται δεδομένη.

Επίσης πολύ σημαντικό στοιχείο που μας οδήγησε στην συνεργασία με την Fun Strike είναι πως To 80% των πρώτων υλών παράγεται στην Ελλάδα. Οι διαδικασίες της πλέξης, της ύφανσης καθώς και της βαφής πραγματοποιούνται σε ελληνικά εργοστάσια. Είναι πιστοποιημένα με ISO (Internation Organisation for Standardization), που σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία επιβεβαιώνει την μη χρήση επιβλαβών χημικών. Οι βαφές είναι ανεξίτηλες και υποβάλλονται σε επιπλέον επεξεργασία προκειμένου να διασφαλιστεί η καλύτερη αντοχή τους στο πλύσιμο.

Όπως και σε όλες τις συνεργασίες μας έτσι και σε αυτή βασικό γνώμονα αποτελεί το να μπορούμε να σας προσφέρουμε μόδα παιδική αλλά και εφηβική επώνυμη και προσιτή!

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

Προβολή 9 24 36

Παιδικό σετ για κορίτσια – FUNSTRIKE

Original price was: €26,40.Η τρέχουσα τιμή είναι: €16,99.

Άμεσα διαθέσιμο / Αποστολή σε 1 – 3 ημέρες

Σετ 2 τεμαχίων από μαύρη μπλούζα με σχέδιο, και μαύρο ασημί κολάν παντελόνι . Ιδανικό για φθινόπωρο - χειμώνα.