Η ΝΕΚ Kids wear είναι μια εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής Ελληνικών ρούχων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Στη ΝΕΚ όλα στηρίζονται και όλα ξεκινούν με τις αξίες στις οποίες έχει δομηθεί η συγκεκριμένη επιχείρηση και θεωρούνται ο θεμέλιος λίθος για την επιτυχία καθώς ορίζουν τον τρόπο με τον οποίο κινούνται στο επιχειρείν και αναλύονται στις εξής 4: Ποιότητα, Συνέπεια, Πρωτοπορία και Υπευθυνότητα. Οι αξίες αυτές είναι ταυτόσημες με τις αξίες του Forkid.gr και αυτό αποτέλεσε τον σημαντικότερο λόγο για την μεταξύ μας συνεργασία.
Η ΝΕΚ δημιουργεί παιδικά ρούχα ελληνικής ραφής και υψηλής ποιότητας τα οποία διατηρούνται ακόμη και μετά από πολλά πλυσίματα, χωρίς άλλη ιδιαίτερη φροντίδα.
Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα γεγονός που εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα και κατασκευή του ρούχου καθώς επίσης βέλτιστες και γρήγορες λύσεις για τις παραγγελίες και επαναπαραγγελίες οι οποίες πολλές φορές είναι απαραίτητες για εμάς στο forkid.gr προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας. Επίσης η ποιότητα των ρούχων ΝΕΚ είναι αδιαμφισβήτητη καθώς  ξεχωρίζουν για τα μαλακά τους υφάσματα, την άνεση και την διαφορετικότητα των σχεδίων τους και μπορείτε να τα προμηθευτείτε μέσα από το forkid.gr

Όταν η παραγωγή στηρίζεται στην αγάπη και στην αφοσίωση τότε είναι φυσικό επακόλουθο να διατηρούνται οι υψηλές προδιαγραφές παραγωγής. Η ποιότητα των ρούχων, το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αλλά και η διαρκής εκπαίδευση, ενημέρωση και αναζήτηση νέων, σύγχρονων και πιο αποτελεσματικών σχεδίων είναι οι παράγοντες που έχουν καθιερώσει την ΝΕΚ και εμείς στο forkid.gr λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη όλες αυτές τις παραμέτρους. Γιατί όπως ήδη γνωρίζετε σε εμάς θα βρείτε μόδα παιδική, επώνυμη και προσιτή!

Βλέπετε 1–15 από 66 αποτελέσματα

Zακέτα για αγόρι – ΝΕΚ

14.99
Παιδική ζακέτα φούτερ μαύρη με κουκούλα. Ιδανική επιλογή outfit για φθινόπωρο χειμώνα.

Zακέτα για αγόρια ΝΕΚ Kids wear

14.50
Ανοιξιάτικη παιδική ζακέτα για αγόρια αχνούδιαστη από baby φούτερ ύφασμα, χρώμα μαρέν με τύπωμα στο μπροστινό μέρος. Φοριέται άνοιξη, καλοκαίρι αλλά και φθινόπωρο.

Μπλούζα για κορίτσια – ΝΕΚ

11.00
Παιδική μπλούζα φούτερ με μακρύ μανίκι σε ρόζ χρώμα με εντυπωσιακό  τύπωμα λευκό με γκλίτερ και γούνα στο μπροστά μέρος.  Ιδανικό για χειμώνα.  

Παιδική ζακέτα για αγόρια ΝΕΚ Kids wear

14.00
Ανοιξιάτικη παιδική ζακέτα για αγόρια αχνούδιαστη από baby φούτερ ύφασμα, στο χρώμα της μέντας με κουκούλα. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη, καλοκαίρι αλλά και φθινόπωρο.

Παιδική ζακέτα για αγόρια ΝΕΚ Kids wear

16.00
Ανοιξιάτικη παιδική ζακέτα για αγόρια αχνούδιαστη από baby φούτερ ύφασμα και κουκούλα, σε μπεζ απόχρωση με τύπωμα στο μπροστινό μέρος. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη, καλοκαίρι αλλά και φθινόπωρο.

Παιδική ζακέτα για κορίτσια ΝΕΚ Kids wear

16.00
Ανοιξιάτικη παιδική ζακέτα για κορίτσια αχνούδιαστη στο χρώμα της μέντας με κουκούλα. Ιδανική για άνοιξη, καλοκαίρι αλλά και φθινόπωρο.

Παιδική ζακέτα για κορίτσια ΝΕΚ Kids wear

15.00
Ανοιξιάτικη παιδική ζακέτα για κορίτσια αχνούδιαστη σε κοραλλί απόχρωση με κουκούλα. Ιδανική για άνοιξη, καλοκαίρι αλλά και φθινόπωρο.

Παιδική ζακέτα για κορίτσια ΝΕΚ Kids wear

12.00
Ζακέτα φούτερ  σε ρόζ της πούδρας χρώμα με γούνινα μανίκια. Ιδανική για χειμώνα

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια NEK Kids wear

14.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια το οποίο αποτελείται από κίτρινη μπλούζα με κοντό μανίκι και μαύρο σορτς. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια NEK Kids wear

13.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια το οποίο αποτελείται από κόκκινη μπλούζα με κοντό μανίκι και μαύρη βερμούδα. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια NEK Kids wear

14.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια το οποίο αποτελείται από λευκή μπλούζα με κοντό μανίκι και βερμούδα στο χρώμα της μέντας. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια ΝΕΚ Kids wear

17.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για αγόρια, από μπλούζα στο χρώμα της μέντας με κοντό μανίκι και μαρέν βερμούδα. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια ΝΕΚ kids wear

16.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια αποτελούμενο από μπλούζα με κοντό μανίκι και κολάν κάπρι. Ιδανική επιλογή outfit  για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια ΝΕΚ kids wear

14.00
Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια αποτελούμενο από λευκή μπλούζα με κοντό μανίκι και ροζ κάπρι κολάν. Ιδανική επιλογή outfit  για άνοιξη και καλοκαίρι.  

Παιδικό σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια ΝΕΚ Kids wear

18.00
Ανοιξιάτικο σετ 2 τεμαχίων για κορίτσια αποτελούμενο από ροζ μπλούζα με κοντό μανίκι και μακρύ γκρι κολάν. Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη και καλοκαίρι.