Η Minoti είναι ένα διεθνές brand στον χώρο της παιδικής μόδας, με πολύ δυνατά θεμέλια καθώς από την ίδρυση του, το 1997 στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου έως σήμερα, στηρίζεται σε οικογενειακά πρότυπα.

Έχει καταστεί ως κορυφαία μάρκα παιδικών ενδυμάτων όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκοσμίως. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλες τις διεθνείς αγορές σε Ευρώπη, ΗΠΑ, Μέση Ανατολή, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ασία και Αυστραλία.

Με την πάροδο των ετών, η Minoti επέκτεινε την πελατειακή της βάση σε όλο τον κόσμο και διεκδίκησε το ρόλο της στην αγορά ως ένας αξιόπιστος ηγέτης στην αγορά των παιδικών ενδυμάτων εδραιώνοντας τη φήμη της ως διεθνές σημείο αναφοράς για εντυπωσιακά παιδικά ρούχα.

Η Minoti έχει δεσμευτεί και διασφαλίζει ότι η κατασκευή όλων των προϊόντων της πραγματοποιείται σύμφωνα με τα υψηλότερα νομικά και ηθικά πρότυπα κοινωνικής ευθύνης.

Η συλλογή Minoti υιοθετεί τις τελευταίες τάσεις της μόδας παρουσιάζοντας διαφορετικές εμφανίσεις από casual ρούχα μέχρι και σύνολα για πιο επίσημες εμφανίσεις, κοινωνικών εκδηλώσεων. Κυριότερο μέλημα της η δημιουργία διαφορετικών συλλογών με στόχο κάθε παιδί να βρει ρούχα που θα ταιριάζουν με το στυλ και την προσωπικότητά του, ενώ όλες οι συλλογές μπορούν να συνδυαστούν με διαφορετικά αξεσουάρ και παπούτσια. Επιδιώκει να βοηθάει τους πελάτες της να κάνουν συνειδητές επιλογές συλλογών με γνώμονα πάντα την βιωσιμότητα των προϊόντων αλλά και τις τάσεις της διεθνούς μόδας έτσι ώστε αυτές οι επιλογές να συμβαδίζουν με τη ζήτηση των καταναλωτών εισάγοντας έτσι στα καταστήματα όπως το forkid.gr τα καλύτερα και πιο ενήμερα σχέδια παιδικών ρούχων.

Τα παιδικά ρούχα Minoti επικεντρώνονται στις τελευταίες τάσεις, την καινοτομία και το στυλ, παρέχοντας υψηλή μόδα με προσιτό κόστος, καθιστώντας τις αγορές του πελάτη αξιόλογες εισάγοντας στον σχεδιασμό της τις τάσεις της αγοράς και την καινοτομία σε χρώματα, υφάσματα και σχήματα. Είναι παθιασμένοι με τα παιδικά ρούχα, τα κάνουν να φαίνονται αλλά και να είναι υπέροχα δημιουργώντας στυλ που αναδεικνύει την προσωπικότητα του κάθε παιδιού.

Πιστεύουν ότι η επιτυχία τους βασίζεται στον συνδυασμό της υψηλής ποιότητας των υφασμάτων με τις ενημερωμένες τάσεις της μόδας. Η Minoti εξελίσσεται και πρωτοπορεί σε νέους τομείς, διευρύνοντας τις συλλογές της με μαγιό, πιτζάμες, αξεσουάρ και υποδήματα. Η φιλοδοξία δε της Minoti είναι να αποτελεί το καλύτερο brand παιδικής μόδας σε εξαιρετική τιμή.

Η επωνυμία που περικλείει την συγκεκριμένη μάρκα γίνεται διάχυτη στο διαδίκτυο, καθώς υπάρχει σε καταστήματα και πολυκαταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και σε όλο τον κόσμο. Έτσι και στο www.forgkid.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ρούχων Minoti στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η Minoti έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει να αγωνίζεται για μια βιώσιμη ανάπτυξη στη βιομηχανία μόδας. Η υψηλή μόδα, η δημιουργικότητα, η ευελιξία, ο ποιοτικός σχεδιασμός αποτελούν μέρος της προσέγγισης της εταιρείας για την περαιτέρω επέκταση της κάτι που συνάδει απόλυτα με το όραμα που έχουμε στο www.forkid.gr

Η φιλοσοφία των παιδικών ρούχων Minoti

Ας πούμε λίγα λόγια όμως για τα ρούχα Minoti και την φιλοσοφία που θέλει η εταιρία να διέπει τις συλλογές της. Η αθώα και άτακτη ομορφιά της φιλοσοφίας του “me naughty” από παιδιά σε όλο τον κόσμο όταν διασκεδάζουν, ενέπνευσε το όνομα Minoti. Γεννημένη στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η μάρκα αντανακλά αυτήν την αθωότητα, τη διασκέδαση και την ανακάλυψη με την οποία τα παιδιά αντιμετωπίζουν τη ζωή.

Η φήμη της μάρκας Minoti βασίστηκε στη βελτιστοποίηση της καινοτομίας που χρησιμοποιεί σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και σειρών μεγεθών. Καινοτομία που θα πρέπει να ακολουθεί τρεις βασικές παραμέτρους της μόδας: σχεδιασμό, ποιότητα και τιμή. Οι βαθιές και μακροχρόνιες σχέσεις της εταιρείας με πελάτες και προμηθευτές, διασφαλίζουν τη συνεπή παράδοση αυτών των αξιών στον τελικό καταναλωτή.

Το brand Minoti έχει πλέον αναγνωριστεί σε περισσότερες από 60 χώρες ως μάρκα που ενσωματώνει τον ευρωπαϊκό σχεδιασμό και την ποιότητα που αυτός συνεπάγεται, σε τιμές που παραμένουν άνετα προσιτές στα περισσότερα νοικοκυριά.

Η αποστολή των παιδικών ρούχων Minoti

Αποστολή των παιδικών ρούχων Minoti είναι να ντύνει παιδιά ενός μεγάλου εύρους ηλικιών, ξεκινώντας από την γέννηση τους και φθάνοντας έως αυτή των 13 ετών, σε όλο τον κόσμο, με ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ που ναι μεν επιθυμούν τα παιδιά να φορούν, αλλά σε ποιότητα, σχεδιασμό και τιμές, που διευκολύνουν τους γονείς να εκπληρώσουν αυτήν τους την επιθυμία. Για την επίτευξη της συγκεκριμένης αποστολής, απασχολούν μια μεγάλη ομάδα σχεδιαστών στους οποίους εμπνέει το όραμα της μόδας, επενδύοντας σε διάφορες δραστηριότητες όπως είναι η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις σε όλη την Ευρώπη και την Άπω Ανατολή, και οι συνδρομές σε περιοδικά μόδας.

Όλα τα παραπάνω έχουν κάνει την Minoti να συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρείες παιδικής μόδας παγκοσμίως και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε επιλέξει ως επιχείρηση να συνεργαστούμε μαζί τους. Το όραμα της Minoti και η φιλοσοφία που διέπει τον σχεδιασμό των συλλογών τους είναι απόλυτα ταυτόσημα με το όραμα του www.forkid.gr και την ποιότητα των επιλογών που θέλουμε να προσδώσουμε στο καταναλωτικό μας κοινό. Όταν ο σχεδιασμός και η ποιότητα συνδυάζονται με την σωστή τιμή τότε το όφελος που απολαμβάνει ο καταναλωτής μας είναι μεγάλο και είναι ότι καλύτερο μπορούμε να προσφέρουμε. Άλλωστε αυτό διέπει και το πιστεύω που έχουμε στο www.forkid.gr και δεν είναι άλλο από το Μόδα Παιδική, Επώνυμη και Προσιτή για όλους, και πιστέψτε μας στο δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα η τιμή είναι τόσο πολύ προσιτή, σχεδόν απίστευτη!!!

Βλέπετε 1–15 από 76 αποτελέσματα

Προβολή 9 24 36

Mακρυμάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

8,50

Εξαντλημένο

Μακρυμάνικο μπλουζάκι μπλέ με τύπωμα. Ιδανικό για Φθινόπωρο/Χειμώνα.

Mακρυμάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

8,50

Εξαντλημένο

Μακρυμάνικο μπλουζάκι λευκό με τύπωμα και μπλέ μανίκια. Ιδανικό για Φθινόπωρο/Χειμώνα.

Mακρυμάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

8,50

Εξαντλημένο

Μακρυμάνικο μπλουζάκι μελανζέ με τύπωμα και πράσινα μανίκια. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας . Το μπλουζάκι είναι μέρος της χειμερινής κολεξιόν της ΜΙΝΟΤΙ. Όλα τα ρούχα της ΜΙΝΟΤΙ συνδυάζουν στυλ και φροντίδα, είναι φτιαγμένα με ανώτερης ποιότητας υλικά. Φοριέται χειμώνα.

Mακρυμάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

9,00

Εξαντλημένο

Μακρυμάνικο μπλουζάκι χακί. Ιδανικό για φθινόπωρο/χειμώνα.

Βρεφικό Μπουφάν – για Αγόρια – Minoti

Original price was: €40,99.Η τρέχουσα τιμή είναι: €26,60.

Εξαντλημένο

Βρεφικό μπουφάν για αγόρια σε κίτρινο χρώμα με κουκούλα, εσωτερική επένδυση και λάστιχο στα μανίκια. Ιδανικό για Χειμώνα.  

Βρεφικό σετ για αγόρια 2 τεμαχίων ΜΙΝΟΤΙ

26,99

Εξαντλημένο

Σετ για βρέφη 2 τεμαχίων, αποτελούμενο από φορμάκι με τιράντες & κουμπάκια,  και εσώρουχο με μακρύ μανίκι . Ιδανική επιλογή outfit για άνοιξη καλοκαίρι.  

Καπέλο κορίτσι ΜΙΝΟΤΙ

13,90

Εξαντλημένο

Καπέλο φούξια  με σχέδιο καρδιά από πούλια που αλλάζει. Ιδανικό για Άνοιξη/καλοκαίρι.

Κοντομάνικο μπλουζάκι κορίτσι ΜΙΝΟΤΙ

9,90

Εξαντλημένο

Κοντομάνικο μπλουζάκι λευκό με τύπωμα φλαμίνγκο. Iδανικό για Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Κοντομάνικο μπλουζάκι κορίτσι ΜΙΝΟΤΙ

8,90

Εξαντλημένο

Κοντομάνικο μπλουζάκι μπεζ με τύπωμα καρδιά. Ιδανικό για άνοιξη/καλοκαίρι.

Κοντομάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

8,50

Εξαντλημένο

Κοντομάνικο μπλουζάκι λευκό με τύπωμα ριγέ. Ιδανικό για Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Μακρυμάνικο μπλουζάκι ΜΙΝΟΤΙ

8,50

Εξαντλημένο

Μακρυμάνικο μπλουζάκι μακό μπλέ ράφ με τύπωμα καρδούλες gliter. Ιδανικό για Φθινόπωρο/Χειμώνα.      

Μπλούζα για αγόρια -MINOTI

Original price was: €23,50.Η τρέχουσα τιμή είναι: €14,99.

Εξαντλημένο

Παιδικό μπλουζάκι φούτερ με μακρύ μανίκι σε μαύρο χρώμα με πράσινο τύπωμα και κουκούλα. Ιδανικό για χειμώνα.  

Μπλούζα για αγόρια -MINOTI

13,00

Εξαντλημένο

Παιδικό μπλουζάκι με μακρύ μανίκι τύπου πόλο σε μπορντό χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες.. Ιδανικό για φθινόπωρο/χειμώνα.  

Μπλούζα για αγόρια -MINOTI

11,00

Εξαντλημένο

Παιδικό μπλουζάκι με μακρύ μανίκι μπλέ με γκρί μελανζε μανίκια και τύπωμα. Ιδανικό για φθινόπωρο/χειμώνα.  

Μπλούζα για αγόρια -MINOTI

11,00

Εξαντλημένο

Παιδικό μπλουζάκι με μακρύ μανίκι σε γκρί μελανζε χρώμα με λευκά μανίκια και τύπωμα. Ιδανικό για φθινόπωρο/χειμώνα.