Η Minimo είναι μια 100% Ελληνική εταιρεία με έδρα την Θεσσαλονίκη.

MiNimO ή αλλιώς μίνιμαλ. Η τέχνη του ελάχιστου.

Σε μια εποχή που όλα είναι «πολλά», η miNimO έρχεται να αποδείξει πως το όμορφο δεν χρειάζεται να φωνάζει για προσοχή, το απλό και ιδιαίτερο είναι στυλ και τα χρώματα μιλάνε πιο δυνατά από τις λέξεις σε ένα φανταστικό consept απόλυτα συμβατό με την δική μας φιλοσοφία στο ForKid.gr

Με ενημερωμένα σχέδια τα οποία διακρίνονται από λιτές γραμμές, ρούχα κατασκευασμένα από υφάσματα υψηλής ποιότητας και σίγουρα πολύ αγάπη για το παιδί και τη μόδα, η Minimo δημιουργεί μια 100% Ελληνική σειρά ρούχων ιδανική για όλες τις ώρες, ιδανική για όλες τις καταστάσεις. Βασικό χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί την συγκεκριμένη εταιρεία από όλες της υπόλοιπες είναι πως κάθε σεζόν που ξεκινάει είναι σαν κάτι να γεννιέται από την αρχή με υφάσματα υψηλής ποιότητας σχδιασμένα από το μηδέν, από την ίδια την εταιρεία με αποτέλεσμα κάθε απόχρωση να είναι μοναδική, κάθε πλέξη διαφορετική. Όλα τα υφάσματα έχουν βάση το βαμβάκι ενώ όλα τα χρώματα είναι εμπνευσμένα από τα χρώματα της φύση. Στο forkid.gr τέτοιες συνεργασίες οι οποίες ξεκινούν από την φύση και τελειώνουν σε αυτή είναι το ζητούμενο γιατί είμαστε από εκείνους που θεωρούν ότι τα παιδιά μας θα πρέπει να σέβονται την φύση, να μαθαίνουν  και να εμπνέονται από την φύση.

Άλλωστε τώρα πια η «φόρμα» δεν είναι ένα απλό ντύσιμο, είναι στυλ, είναι άποψη, είναι μόδα. Το street fashion είναι trend και στο forkid.gr είμαστε από τους πρώτους που το έχουν υιοθετήσει καθώς θεωρούμε πως τα χρώματα στα ρούχα είναι σαν το ενθουσιασμό στην ζωή. Γιατί όπως άλλωστε γνωρίζετε στο ForKid.gr θα βρείτε μόδα παιδική και εφηβική, επώνυμη και προσιτή!!!

Δεν βρέθηκε κανένα προϊόν που να ταιριάζει με την επιλογή σας.